طرز تهيه تارت وارونه آناناس
به ادامه مطالب برويد
طرز تهيه تارت ميوه وارونه آناناس
مواد لازم :
براي زير كيك :
50 گرم كره
50 گرم شكر
7 حلقه آناناس ( كمپوت )
مقداري البالو يا گيلاس براي تزيين آناناس ها
مواد لازم براي كيك :
100 گرم كره
100 گرم شكر
100 گرم آرد
1 قاشق چ بكينگ پودر
1 قاشق چ وانيل پودر
2 عدد تخم مرغ
طرز تهيه : فر را روشن كرده و روي 180 درجه گرم كنين . شكر و كره مواد زير كيك رو با هم مخلوط كرده و هم بزنين تا كرم نرمي بدست بياد . حالا كف قالب بريزين و بعد حلقه هاي آناناس و آلبالو ها رو مثل شكل ته قالب بچينين .
اكنون همه مواد كيك و دو قاشق از از شربت كمپوت آناناس اضافه كرده و مخلوط كنين . سپس به ارامي روي حلقه هاي آناناس بريزين و روي اون رو صاف كنين . و مدت 35 دقيقه در فر قرار بدين . سپس 5 دقيقه بذارين خنك بشه و از قالب بيرون بيارين و تا گرمه با بستي سرو كنين .
نكات :
كره رو در دماي اتاق قراربدين تا نرم بشه .* از آب كمپوت گيلاس يا آلبالو هم ميتونين استفاده كنين كه در اينصورت رنگ مواد كيك به سرخي ميزنه .