طرز تهيه تارت شاه توت
به ادامه مطالب برويد
مواد لازمتارت ميوه شاه توت
– آرد 100 گرم
– شكر 100 گرم
– كره 100 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– وانيل 4/1 قاشق چايخوري
– نمك 8/1 قاشق چايخوري
– خمير مايه فوري 1 قاشق چايخوري
– آب جوش 2 قاشق سوپخوري
– شاه توت 300 گرم
– خامه فرم گرفته 150 گرم
مواد لازم سس :
– آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
– پودر ژلاتين 1 قاشق چايخوري
– شكر 2 قاشق سوپخوري
– آب يا آب ميوه يا كمپوت 1 پيمانه
طرز تهيه
براي تهيه اين تارت احتياج به قالب مخصوص تارت داريم كه كف آن برجسته باشد و قطر آن 28 سانتي متر باشد . قالب را كاملا چرب كنيد و كمي آرد به آن بپاشيد و آن را تكان داده تا آردهاي اضافي خارج شود سپس آن را كنار بگذاريد .
آرد ، نمك و وانيل را با هم مخلوط كرده ، كره و شكر را با هم زن بزنيد ( 2 دقيقه ) تا نرم و لطيف شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد و هر بار 30 ثانيه بزنيد . خمير مايه را با آب جوش مخلوط كرده و به مايه اضافه كنيد و در آخر آرد را كم كم اضافه كرده و در اين مرحله با قاشق مخصوص ( ليسك ) مواد را با هم مخلوط كرده و بعد مايه آماده شده را داخل قالب كه قبلا آماده كرده بوديد بريزيد و در فر 180 درجه سانتي گراد كه از قبل گرم كرده بوديد به مدت 10 الي 15 دقيقه قرار دهيد ، بلافاصله از فر كه خارج كرديد قالب را روي توري برگردانيد و اجازه دهيد نان تارت خنك شود بعد از خنك شدن كف تارت را مي توانيد هم از خامه فرم گرفته استفاده كنيد و يا از هر نوع كرم دلخواه و روي آن هم مي توانيد هم شاه توت و يا هر نوع ميوه ديگر بريزيد و بعد سس مخصوص را روي آن بدهيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سس كاملا خودش را بگيرد .
تهيه سس : همه مواد را با هم مخلوط كرده روي حرارت قرار داده و مرتب هم مي زنيم تا جوش بيايد سپس اجازه دهيد 10 دقيقه بماند تا كمي خنك شود بعد روي ميوه ها بريزيد .