طرز تهبه تارتلت يا ميني تارت انجير
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم تارت ميوه انجير:
آرد 200 گرم(1ويك سوم پيمانه
پودر شكر 50 گرم(يك سوم پيمانه)
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
كره ي سرد 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
مارمالاد انجير
طرز تهيه:
فر را از 15 دقيقه قبل با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد يا 350 درجه ي فارنهايت يا شماره ي 4 روشن كنيد.قالب تارتلت را چرب كنيد.
آردي را كه يكبار الك كرده ايد،در ظرفي ريخته و پودر شكر الك شده را روي آن ريخته،سپس به ترتيب وانيل و بعد كره ي سرد و خرد شده را روي مواد بريزيد و با دست كاملا مخلوط كنيد تا مخلوط به حالت خرده نان در آيد.بعد تخم مرغ را در ظرفي جدا با همزن دستي بزنيد تا از لختگي در بيايد سپس آنرا به مواد اضافه كرده با دست مخلوط كنيد تا خمير شكل بگيرد. خمير را به صورت توپهاي كوچك داخل قالباي تارتلت گذاشته و فرم بديد با چنگال سوراخ سوراخش كنين سپس به مقدار كافي مارمالاد انجير داخلش پركنيد و مقداري از خمير را بصورت نوارهاي نازك برش بزنيد و بصورت توري روي تارتلتها پهن كنيد.20 دقيقه در فر قرار بديد تا طلايي بشه.
منبع: ساراسيم