طرز تهيه تارت توت فرنگي

تارت توت فرنگي،تارت ميوه اي،تارت ميوه، نحوه درست كردن تارت ،تارت خوشمزه ،تهيه تارت

طرز تهيه تارت توت فرنگي

۷۰۳ بازديد

تارت توت فرنگي
 كره و پودر قند را بزنيد تا نرم و لطيف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و باز هم بزنيد تا مواد كاملاً سفيد و پفكي شود....

تارت توت فرنگي  ,طرز تهيه  تارت توت فرنگي  ,روش تهيه  تارت توت فرنگي  ,[categoriy]

به ادامه مطالب برويد

طرز تهيه  تارت توت فرنگي
كره و پودر قند را بزنيد تا نرم و لطيف شود. سپس زرده تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و باز هم بزنيد تا مواد كاملاً سفيد و پفكي شود.
سپس آرد و نمك را اضافه نماييد و آرام مخلوط كنيد. بهتر است با سرانگشت خمير را مخلوط كنيد تا روغن نيندازد. خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت در جاي خنك بماند و استراحت كند. قالب گرد مخصوص تارت را چرب كنيد. سپس خمير را به طور يكنواخت در قالب، پهن كنيد، به طوري كه خمير ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند. سپس با چنگال روي خمير را چند سوراخ بزنيد و قالب را در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا خمير بپزد سپس از فر بيرون آوريد و بگذاريد تا سرد شود

مواد لازم براي كرم پاتيسير(كرم داخل تارت) :
آرد ذرت 100 گرم
شكر 150 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شير نيم ليتر
كره 80 گرم
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
توت فرنگي 1 تا 5/1 كيلو

طرز تهيه تارت ميوه  توت فرنگي:

زرده تخم مرغ را با شكر و وانيل خوب بزنيد تا سفيد شود. شير و آرد ذرت را مخلوط نماييد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كمي غليظ شود. سپس زرده تخم مرغ و شكر زده شده را به تدريج به آرد و شير اضافه كنيد و كمي روي حرارت هم بزنيد تا كاملاً غليظ شود.
در آخر كره را اضافه كنيد و از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا سرد شود.
داخل تارت را با كرم بپوشانيد و توت فرنگي هاي قرمز را روي آن قرار دهيد .

منبع:akairan.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.