طرز تهيه تارت خرمالو
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم براي خمير تارت :
آرد 2 و نيم پيمانه
بكينگ پودذ 1 ق مرباخوري
كره 125 گرم
پودر بادام 1 پيمانه
شكر نصف پيمانه
آب يخ مقداري
مواد لازم براي رويه تارت :
خرمالو 5 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شكر نصف پيمانه
خامه 100 گرم
نشاسته 2 ق س
طرز تهيه تارت ميوه خورمالو:
كره نرم رو به مخلوط آز و بكينگ پودر اضافه ميكنيم و ورز ميديم ,پودر بادام و شكر را اضافه ميكنيم و و رز ميدهيم و بعد تخم مرغ را اضافه ميكنيم و براي انسجام مقداري آب يخ اضافه ميكنيم و بعد خمير را در كف قالب و ديواره پهن ميكنيم. براي درست كردن روي تارت خرمالو و تخم مرغ و شكر و نشاسته و خامه رو در ظرفي خوب مخلوط ميكنيم تا بصورت پوره در ايد ..اين پوره رو روي خمير ميريزيم و قالب را در فر با دماي 180 به مدت 20-25 دقيقه قرار ميدهيم.
نكات :خرمالو ها هرچه سفتر باشه بهتره اگر خيلي شل و آبكي باشه به داخل خمير شيره زيادي ميده.