تارت هلوPeach Tart
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم تارت ميوه هلو:
براي خمير:
۱و ۱.۴ پيمانه آرد
يك دوم پيمانه كره به دماي محيط رسيده
۲ قاشق غذا خوري خامه ترش
*براي داخل تارت:
۶هلو متوسط،پوست گرفته و اسلايس شده
۳ عدد زرده تخم مرغ
۳.۴ پيمانه خامه ترش
۳.۴ پيمانه شكر
۱.۴ پيمانه آرد
*براي براق كردن روي تارت:
۱.۲پيمانه مارمالاد هلو
۱قاشق غذا خوري آب پرتغال يا شربت پرتغال
فر را با درجه ۳۷۵ ف روشن كنيد.
براي تهيه خمير:
تمام مواد رو در غذا ساز ريخته. تا خمير درست بشه. روي سطح كار رو آرد پاشي كنيد، و خمير رو باز كنيد. قالب تارت رو چرب كرده، خمير رو درش پهن كن و به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد، تا خمير آماده بشه.
براي داخل تارت:
هلوها رو (به صورت اور لپ ) روي هم چيده و روي خمير قراد دهيد.چون موقع پختن جمع ميشن.زرده تخم مرغ، خمير ترش، شكر و آرد رو هم زده تا كاملا يك دست بشن.مايه به دست آمده رو روي هلوها ريخته. و يك ساعت ديگه بپزيد. تا زماني كه مايه كاملا سفت بشه و به رنگ طلايي كم رنگ در بياد.اگه ديديد خميرتون داره تيره ميشه (ميسوزه) روش رو با فويل بپوشانيد. بعد از فر در آورده اجازه بديد خنك بشه.
نكات :
براي براق كردن روي تارت: مارمالاد هلو و آب پرتغال رو مخلوط كنيد، و با برس وقتي كه تارت هنوز گرم هستش روي هلوها بماليد.
دستور و عكس : شهره از كانادا