طرز تهيه تارت هلو Peach Tart

تارت توت فرنگي،تارت ميوه اي،تارت ميوه، نحوه درست كردن تارت ،تارت خوشمزه ،تهيه تارت

طرز تهيه تارت هلو Peach Tart

۱,۰۰۰ بازديد

تارت هلوPeach Tart

طرز تهبه تارت هلو

به ادامه مطالب برويد

مواد لازم تارت ميوه هلو:
براي خمير:
۱و ۱.۴ پيمانه آرد
يك دوم پيمانه كره به دماي محيط رسيده
۲ قاشق غذا خوري خامه ترش
*براي داخل تارت:
۶هلو متوسط،پوست گرفته و اسلايس شده
۳ عدد زرده تخم مرغ
۳.۴ پيمانه خامه ترش
۳.۴ پيمانه شكر
۱.۴ پيمانه آرد
*براي براق كردن روي تارت:
۱.۲پيمانه مارمالاد هلو
۱قاشق غذا خوري آب پرتغال يا شربت پرتغال



فر را با درجه ۳۷۵ ف‌‌ روشن كنيد.
براي تهيه خمير:
تمام مواد رو در غذا ساز ريخته. تا خمير درست بشه. روي سطح كار رو آرد پاشي كنيد، و خمير رو باز كنيد. قالب تارت رو چرب كرده، خمير رو درش پهن كن و به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد، تا خمير آماده بشه.
براي داخل تارت:
هلو‌ها رو  (به صورت اور لپ )  روي هم چيده و روي خمير قراد دهيد.چون موقع پختن جمع ميشن.زرده تخم مرغ، خمير ترش، شكر و آرد رو هم زده تا كاملا يك دست بشن.مايه به دست آمده رو روي هلو‌ها ريخته. و يك ساعت ديگه بپزيد. تا زماني‌ كه مايه كاملا سفت بشه و به رنگ طلايي‌ كم رنگ در بياد.اگه ديديد خميرتون داره تيره ميشه (ميسوزه) روش رو با فويل بپوشانيد. بعد از فر در آورده اجازه بديد خنك بشه.


نكات :
براي براق كردن روي تارت: مارمالاد هلو و آب پرتغال رو مخلوط كنيد، و با برس وقتي‌ كه تارت هنوز گرم هستش روي هلو‌ها بماليد.

دستور و عكس : شهره از كانادا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.