طرز تهيه تارت ميوه ژله و پرتقال با كرم كاستارد
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم تارت ميوه :
مواد لازم براي خمير:
آرد 200 گرم يا 1و يك سوم پيمانه
پودر شكر 50 گرم يا يك سوم پيمانه
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
كره ي سرد 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
براي كرم كاستارد:
شير دو و نيم پيمانه(625 ميلي ليتر)
شكر يك پيمانه(220گرم)
زرده ي تخم مرغ 2عدد
نمك يك هشتم قاشق چايخوري
نشاسته ي ذرت 3 قاشق سوپخوري
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
پرتقال (فيله يا خرد شده ) 2عدد
پودر ژله با طعم پرتقال 50 گرم
آب جوش يك دوم پيمانه
قالب تارت را چرب كنيد.آردي را كه يكبار الك كرده ايد،در ظرفي ريخته و پودر شكر الك شده را روي آن ريخته،سپس به ترتيب وانيل و بعد كره ي سرد و خرد شده را روي مواد بريزيد و با دست كاملا مخلوط كنيد تا مخلوط به حالت خرده نان در آيد.بعد تخم مرغ را در ظرفي جدا با همزن دستي بزنيد تا از لختگي در بيايد سپس آنرا به مواد اضافه كرده با دست مخلوط كنيد تا خمير شكل بگيرد. روي سطح كار را كمي آرد بپاشيد و خمير را با كمك وردنه روي آن پهن كنيد.بعد به كمك وردنه خمير را داخل قالب تارت بيندازيد و به كمك دست همه جاي خمير را صاف كنيد و روي خمير را با چنگال چند سوراخ بيندازيد سپس روي خمير را با كاغذ روغني پوشانده و روي آن را با حبوبات پر كنيد.خمير را 10 دقيقه با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد داخل فر قرار دهيد تا بپزد.سپس كاغذ و حبوبات را برداشته و 20 دقيقه ي ديگر با همان دما بپزيد.سپس قالب را از فر خارج كرده و اجازه بدهيد كاملا خنك شود. در اين مرحله كرم كاستارد را تهيه كنيد .درون قابلمه اي ،شير ،شكر،زرده ي تخم مرغ ،نمك و نشاسته ي ذرت را با همزن دستي مخلوط كرده و روي حرارت ملايم بگذاريد. مخلوط را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.بعد از چند دقيقه كرم غليظي به دست مي آيد.در آخر وانيل را اضافه كرده و شعله را خاموش كنيد.همچنان مدتي مواد را هم بزنيد سپس اجازه دهيد كرم آماده شده كمي سرد شود.كرم خنك شده را روي خمير تارت بريزيد و روي آن را با پالت صاف كنيد.با پرتقال فيله يا خرد شده را روي كرم را بپوشانيد. در اين مرحله ميتوانيد از هر ميوه اي به دلخواه استفاده كنيد.پودر ژله را با آب جوش مخلوط كرده و روي بن بخار آب(بن ماري) قرار دهيد تا ژلاتين كاملا در آن حل شود.سپس ژله را چند دقيقه در يخچال قرار دهيد تا حكمي غليظ شود.سپس با قاشق آرام آرام روي پرتقالها بريزيد. قالب تارت را پنج ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده شود.ميتوانيد روي آن را با خامه و هر ميوه اي كه درون تارت استفاده كرده ايد تزيين كنيد . دستور از خانم آراميان : مجله سرآشپز و تهيه و عكس از سارا
نكات :
فر را از 15 دقيقه قبل با حرارت 175 درجه ي سانتيگراد يا 350 درجه ي فارنهايت يا شماره ي 4 روشن كنيد. * سعي كنيد از هر ميوه اي كه استفاده مي كنيد،از ژله ي هم طعم با آن استفاده كنيد. تزيين دسر كاسترد