طرز تهبه تارت ميوه اي فصل

تارت توت فرنگي،تارت ميوه اي،تارت ميوه، نحوه درست كردن تارت ،تارت خوشمزه ،تهيه تارت

طرز تهبه تارت ميوه اي فصل

۱,۰۴۹ بازديد

دستور تهيه تارت ميوه ي فصل

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا...

طرز پخت تارت ميوه اي

به ادامه مطالب برويد

دستور تهيه تارت ميوه ي فصل

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا...

طرز تهبه تارت ميوه اي فصل

مواد لازم تهيه تارت ميوه ي فصل(براي 20 عدد) :

كره ي پاستوريزه يا روغن  نصف پيمانه (75 گرم)
پودر قند  يك سوم پيمانه (45 گرم)
تخم مرغ  1 عدد
وانيل  يك چهارم قاشق چاي خوري
آرد سفيد گندم  5/2پيمانه (250 گرم)
پودر كاكائو  يك قاشق سوپ خوري
خامه ي فرم گرفته  5/1 پيمانه (300 گرم)
ميوه ي فصل  مقداري
پودر ژله ي آماده  نصف بسته 

دستور تهيه تارت ميوه اي

طرز تهيه :
كره را با پودر قند طوري بزنيد كه كرم رنگ شود.سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد. مواد را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و لطيف شود.در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نماييد، تا حدي كه خمير به دست نچسبد.
سپس از خمير گلوله هاي كوچكي برداريد و در قالب تارت باز كنيد و داخل آن ها را چنگال بزنيد.

سپس قالب ها را در سيني بچينيد و در طبقه ي وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا تارت ها پخته شوند.

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.سپس مقداري از خامه ي فرم گرفته را داخل تارت ها بريزيد و با ميوه ي فصل ( سيب ، كيوي ، انگور  و ... ) تزيين كنيد.

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.سپس سرو نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.