طرز تهيه تارت سيب
آرد 300 گرم . كره 200 گرم . نمك 1/4 قاشق چايخوري . آب 3 قاشق غذاخوري . زرده تخم مرغ 2 عدد
به ادامه مطالب برويد
مواد داخل تارت ميوه سيب:
شكر 100 گرم . كره 100 گرم . وانيل 1/3 قاشق چايخوري . سيب مقدار لازم
طرز تهيه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.
آرد و نمك را در كاسه اي بريزيد ، كره ( 200 گرم ) را از يخچال خارج كنيد و بصورت مكعب هاي كوچك برش بزنيد و به ارد اضافه كنيد ، مخلوط ارد و كره را با نوك انگشتان دست مالش دهيد تا به صورت دانه هاي شن شود.
آب و زرده هاي تخم مرغ را باهم مخلوط كنيد و به آرد و كره اضافه نمئيد ، با انگشتان دست مواد را كمي مخلوط كنيد ( خمير را ورز ندهيد ) ، سپس درون كيسه فريزر قرار داده و به مدت 1 ساعت درون يخچال قرار دهيد.
سيب ها را پوست بكنيد و بصورت ورقه هاي نازك برش بزنيد ، ورقه هاي سيب را درون مخلوط اب سرد و ابليمو بزنيد تا رنگ سيب ها سياه نشود.
كف و ديواره هاي قالب مخصوص تارت را با كره چرب كنيد ، خمير را از يخچال خارج كنيد و روي كاغذ روغني با وردنه باز كنيد ، كف و ديواره هاي قالب را با خمير بپوشانيد سپس ورقه هاي سيب را روي خمير بچينيد تا خمير كاملا پوشيده شود.
شكر ( 100 گرم ) و وانيل ( 1/3 قاشق چايخوري ) را مخلوط كنيد و روي ورقه هاي سيب بپاشيد ، كره ( 100 گرم ) را ريز خرد كنيد و روي ورقه ها بريزيد ، قالب را درون فري كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايد به مدت 30 – 40 دقيقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهيد.
پس از اينكه خمير تارت طلايي شد قالب را از فر خارج كنيد و اجازه دهيد خنك شود سپس برش بزنيد و همراه با خامه ، بستني ، مربا و … سرو كنيد.
منبع:irancook.ir