تارت كره اي با خرده بيسكويت
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم تارت كره اي با خرده بيسكويت :
داخل تارت :
تخم مرغ ۱ عدد
۱/۲ پيمانه شكر قهوه اي
۲/ ۱ پيمانه شيره ذرت
۱ قاشق غذا خوري كره آب شده
۱ قاشق چاي خوري وانيل
۱ پيمانه كشمش طلايي يا گردو
مواد بيسكويتي خمير:
بيسكوييت پتي بور يا ساقه طلايي 1 بسته
گردو 2/1 پيمانه
كره 50 گرم
شير 2 -3 ق سوپخوري
مواد بيسكويتي رو با هم مخلوط كرده و سپس كف قالب بذارين و شكل بدين . در فر داغ با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقيقه بپزين . بعد بذاين خنك بشه. سپس تمام مواد رو كامل با هم مخلوط كنيد.داخل نانهاي تارت ريخته در فر 180 تا 200 درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد تا به صورت قهوهاي در بيايند. دستور و عكس : شهره از كانادا
نكته : اين تارت بسيار خوش مزه و شيرين هستش، حتما با چاي يا قهوه تلخ ميل كنيد. ولي به خاطر شكر قهوهاي كه داره شيريني خاصي داره.