طرز تهيه تارت وارونه يا تارت تتين سيب با كارامل و پسته

تارت توت فرنگي،تارت ميوه اي،تارت ميوه، نحوه درست كردن تارت ،تارت خوشمزه ،تهيه تارت

طرز تهيه تارت وارونه يا تارت تتين سيب با كارامل و پسته

۹۷۶ بازديد

طرز تهيه تارت وارونه يا تارت تتين سيب با كارامل و پسته

طرز تهيه تارت وارونه يا تارت تتين سيب با كارامل و پسته

به ادامه مطالب برويد

مواد لازم  تارت  ميوه سيب با كارامل و پسته:

سيب خام خرد و نسبتا ضخيم ورقه شده

سس كارامل

خمير جادويي ( به جاي ماست از شير استفاده شد )

طرز تهيه :

خمير رو تهيه كردم . كف قالب رو با كره چرب كردم .  سپس سس كارامل رو كف قالب روي خمير ريختم .  كارامل به اندازه اي نيست كه همه سطح قالب رو بگيره . يه جاهاييش بدون كارامل مي مونه اشكالي نداره و بعد  سيب رو چيدم و بعد هم از خمير جادويي استفاده كردم. خمير و باز مي كنيم با وردنه  روي اين سيب ها مي كشيم و يه كمي كناره ها رو فشار مي ديم كه كاملا كدوها  با خمير پوشيده بشه . به مدت 35 دقيقه توي فر 180 درجه پختم . اين تارت بعد از پخت بايد داغ توي ظرف برگرده و واژگون بشه . اگه روي ميوه رو مخلوط خامه و تخم مرغ هم بزنيد خيلي خوشمزه ميشه.

نكته : نگران نباشيد كارامل كف قالب نخواهد سوخت . قبل از سرد شدن و سفت شدن كارامل بايد تارت را برگرداند وگرنه سفت ميشه و از ظرف جدا نميشه و كنده ميشه .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.