طرز تهيه تارت وارونه يا تارت تتين سيب با كارامل و پسته
به ادامه مطالب برويد
مواد لازم تارت ميوه سيب با كارامل و پسته:
سيب خام خرد و نسبتا ضخيم ورقه شده
سس كارامل
خمير جادويي ( به جاي ماست از شير استفاده شد )
طرز تهيه :
خمير رو تهيه كردم . كف قالب رو با كره چرب كردم . سپس سس كارامل رو كف قالب روي خمير ريختم . كارامل به اندازه اي نيست كه همه سطح قالب رو بگيره . يه جاهاييش بدون كارامل مي مونه اشكالي نداره و بعد سيب رو چيدم و بعد هم از خمير جادويي استفاده كردم. خمير و باز مي كنيم با وردنه روي اين سيب ها مي كشيم و يه كمي كناره ها رو فشار مي ديم كه كاملا كدوها با خمير پوشيده بشه . به مدت 35 دقيقه توي فر 180 درجه پختم . اين تارت بعد از پخت بايد داغ توي ظرف برگرده و واژگون بشه . اگه روي ميوه رو مخلوط خامه و تخم مرغ هم بزنيد خيلي خوشمزه ميشه.
نكته : نگران نباشيد كارامل كف قالب نخواهد سوخت . قبل از سرد شدن و سفت شدن كارامل بايد تارت را برگرداند وگرنه سفت ميشه و از ظرف جدا نميشه و كنده ميشه .